Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

New Culture and Education Association is a  Polish non-governmental organization. The association has been brought to life as an initiative of teachers, educators, trainers and people who participate in varied cultural activities by the virtue of their occupation and interests. ...
Instytut Myśli Polskiej im. Wojciecha Korfantego to instytucja kultury samorządu województwa śląskiego. Instytut został powołany do życia Uchwałą Sejmiku Województwa Śląskiego z dnia 16 grudnia 2019. Placówka przekształciła się z Regionalnego Instytutu Kultury w Katowicach. ...
Partnership For Development FoundationCiepła 40E Street15-472 BiałystokPolandPhone: +48 519 073 096E-mail: projects@infotech.edu.plTechnological Cluster INFOTECH: https://www.infotech.org.pl/INFOTECH Schools: https://www.infotech.edu.pl/More about the project: https://projects.i...
Fundacja Pięknolesie działa od grudnia 2016 roku i zrealizowała dotychczas ponad 30 projektów. Projekty te są skierowane głównie do młodych mieszkańców Gminy wiejskiej Żary i miasta Żary (nauka pływania, wypoczynek dzieci i młodzieży -kolonie, półkolonie, warsztaty teatralne, mu...
Institute of Creative Integration was established on the initiative of three founders who have been professionally involved in social support, prevention and promotion of human potential for years. Their many years of experience have allowed them to formulate the concept of syst...
Green Elephant Foundation is a non-governmental organization established with the aim of providing lifelong learning to youths and adults. We focus in particular on educational activities aimed to face social problems like violence, discrimination, racism, hate speech, the probl...