European Commission logo
Create an account
Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

>

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

In 2013, various administrations and institutions in Baden-Württemberg (southern Germany) joined forces to form the Erasmus+ Network Neckar-Alb to jointly implement Erasmus+ exchange projects outside higher education in the region. This network has been offering internships for ...
Gjermani
Germany.
CitizensLab e.V. is aiming at action-researching and inquiring about:  How our diverse practices create the conditions for citizens to self-organise and co-create new ways of living, working and deciding together for the common good?
EBB Europass Berlin Beratungsbüro GmbH (EBB) is a cultural and educational organization based in Berlin active in the field of mobility programmes at local, regional, national, European and international level.
Unter Druck-Kultur von der Strasse e.V. (Under Pressure-Culture from the Streets) exists since 1992 and began as a theater project by Jan Markowsky who was at the time homeless. It is now a Berlin based association for the homeless and other socially excluded and marginalised pe...
We are a non-profit association located in Karlsruhe, Germany.We are comitted to raise the awareness of media consumption and usage amongst the general public. Especially in terms of important main topics like privacy, data protection and promotion of all required competences of...
Das Diakonische Werk Rendsburg-Eckernförde ist für die Menschen in allen Lebenslagen da. Es hat in den letzten Jahren insbesondere den Bereich der Zuwanderungsbegleitung auf allen Ebenen ausgebaut und hat einen Schwerpunkt seiner Arbeit in der Begleitung benachteiligter Jugendli...