Skip to main content
Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

editerráneo Culinary Center is not only a VET school specialised in Cooking, Gastronomy and Health (nutrition) but it also participates in many European projects as host organisation too. Our team mainly manages and collaborates in the realisation and the implementation of educa...
La EOI de Elche forma parte de la red de Escuelas Oficiales de Idiomas de España, una institución pública única en el contexto europeo, que ofrece la posibilidad de recibir formación en idiomas a lo largo de toda la vida y a distintos niveles, según las necesidades de la ciudada...
Enseñanzas Modernas es una organización que se dedica principalmente a la formación de personas adultas en diferentes materias formativas, salud, medio ambiente, deportes, administración, comercio, etc. Formación profesional para el empleo. Somos un centro acreditado por diferen...
Hispanissimo is an SME, focusing on digital Spanish learning within the education sector. Our combined learning approach is through an online campus and a personal Spanish tutor which offers flexible hours to suit our students’ needs. We offer 5 levels of Hispanissimo, aligned w...
Founded in 1994, the Andalusia Political Science and Sociology Professional Association, has collaborated with several public and private organisations, contributing and/or participating in private and/or public projects with social, educational and research interests. This Prof...
CEPA " Fernado Marrero Pulido- Arucas y Firgas is a small but vibrant adult education school where 5 teachers cater for approximately 150 students from the catchament area covering the minicipalities of Arucas and Firgas , in the north of Gran Canaria, Canary Islands, Spain.  Mo...