Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

ECOMPOST, the only composting company in the Peloponnese, was also awarded by the Ministry of Environment and Energy in the Greenathon Competition 2020 as well as by the National Technical University of Athens in the GreenTech Challenge 2021 competition. ECOMPOST is able to pro...
Institute of Entrepreneurship Development (iED) is a non-profit organisation committed to the promotion of innovation and the enhancement of the entrepreneurial spirit.  Established in 2005, Institute of Entrepreneurship Development (iED) is a leading Center of Excellence in Eur...
Founded in 1957, the Hellenic American Union is a non-profit, public-service institution that provides accessible and innovative educational programs, testing services, and cultural events for a diverse and growing public. It is a space where exploration, innovation and excellen...
ExpertinDanas is a private vocational adults training center based in Lagkadas, Thessaloniki Greece. It was established in 2005 and since then offers vocational training for adults which will help them acquire skills to improve their working position or find a new job. ...
NewCo S.A. provides efficient and effective utilization of Blockchain and Internet of Things technology through the combination of accumulated knowledge and experience for addressing the exponentially rising requirements for innovation development in the globalized era. ...