Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Francë
France.
Starting-Block is a french non- profit organisation that promote citizenship and solidarity. Our actions promote the discovery of other cultures and other ways of thinking and the development of critical thinking.
INSA Rouen Normandie is an Higher Education Institution, that operates under France’s Ministry of Higher Education, Research and Innovation.   The mission statement of INSA Rouen includes::
Francë
France.
ARIA2e2d, a non benefits association, helps to start projects out of common activities and politico-economical values. It works more with valorization of work, gifts of services and skills than with money. All its projects are shaking our way of life, our habits, our limits ...
Francë
France.
Depuis 2008, Eléo Conseil aide à rendre réel et possible le développement de nouveaux projets. Montage et suivi européen, recherche de financements, formation et sensibilisation.
France Bénévolat is a national network dedicated to the volunteers’ welcome and guidance, created in 2003 and officially granted the status of Public Utility in 2010   Our aim Promote involvement in order to develop an active citizenship. Volunteering is central in building ...
Académie Européenne des Sports (AES) is based in Strasbourg in Alsace region of France. We are on the border of Germany. We are dedicated to the field of Sport. The association was created in november 2018, its purpose is the initiation and training of martial arts and combat sp...