Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Spanjë
Spain.
Adult Education Centre in Plasencia (Extremadura, Spain)
Somos un Centro para personas mayores de 18 años o menores con permisos especiales. Nuestras enseñanzas son: Alfabetización, español para extranjeros y todos los cursos de enseñanza secundaria. Talleres de Cocina, Informática e inglés.  
The Official School of Languages in Almonte is a non-compulsory state education centre for those students (mainly adults) who are really interested in learning languages. We teach English and French and we'd like to be authorized to teach Spanish too.
El Centro de Educación Permanente (CEPER) Aljibe es un centro educativo público perteneciente a la red de centros de educación permanente que la Consejería de Educación de la Junta de Andalucía creó en 2005. El CEPER Aljibe está formado por el centro matriz en Palos de la Fronte...
                   We are starting a new journey with our Internationalisation process and we are looking for partners. The Adult Education Centre Fuerteventura Sur is looking for European Adult Centres to host its teaching staff in order to carry out observation learning mobil...
We are a state school that teaches both Secondary Compulsory Education and High School, both in a blended learning environment and online. We have headquarters in three different provinces in the Basque Autonomous Community in Spain. Our students are very diverse and our aim is ...