Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Σύντομη παρουσίαση του Κ.Ε.Δι.Βι.Μ. Π.Κ. Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Κρήτης αποτελεί αυτοτελή δομή  του Ιδρύματος που εξασφαλίζει το συντονισμό και τη διεπιστημονική συνεργασία στην ανάπτυξη προγραμμάτων επιμόρφωσης, συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, κ...
ECOMPOST, the only composting company in the Peloponnese, was also awarded by the Ministry of Environment and Energy in the Greenathon Competition 2020 as well as by the National Technical University of Athens in the GreenTech Challenge 2021 competition. ECOMPOST is able to pro...
Our school provides the opportunity to adults, 18 years and older, who have not completed the nine-year compulsory education, to continue their studies and obtain a degree equivalent to a high school diploma. The duration of study is two school years and classes are held in the ...
We are the E-learning Programme at the Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, operational since 2001 and offering a wide range of courses and professional certifications (currently over 400). 
Founded in 1957, the Hellenic American Union is a non-profit, public-service institution that provides accessible and innovative educational programs, testing services, and cultural events for a diverse and growing public. It is a space where exploration, innovation and excellen...
ExpertinDanas is a private vocational adults training center based in Lagkadas, Thessaloniki Greece. It was established in 2005 and since then offers vocational training for adults which will help them acquire skills to improve their working position or find a new job. ...