European Commission logo
Create an account
Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

The Welfare and Development Association (ABD in Spanish) is an NGO, designated a public service by the government aimed at protecting the rights of people, as well as responding to the processes that generate situations of social exclusion. ABD was born in the 1980s when a grou...
Plan Be is an organization that was formed in 2012. Since then, the main focus of Plan Be has been to contribute to the development of people increasing their competences and opportunities in life and especially in the labour market. Plan Be implements activities with children, ...
Spanjë
Spain.
Evergrant helps companies, governments and organizations optimize the products and services they offer to their customers, partners and collaborators. We work with our clients to find public funding for projects related to the design of new or improved products or services to ac...
Asociación canaria de arte inclusivo es una asociación de creadores que tengan la inclusión como lema, objetivo y realización, es una asociación donde a través de la práctica en las distintas disciplinas artísticas buscamos la integración de las personas en exclusión s...