European Commission logo
Create an account
Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Applied Filters

Giresun Provincial Directorate of National Education is a public institution that implements education services at the local level. 141 Primary Schools, 235 Secondary Schools, 25 Independent Kindergartens, 125 Kindergartens, 15 Public Education Centers, 4 Vocational Education Ce...
Belgjikë
Belgium.
Created back in 2018, Bulle Media is the first podcast services agency dedicated to European affairs. Based in Brussels, we aim at producing and disseminating high quality audio contents to foster EU’s comprehension across all EU countries. We produce information, knowledge an...
Eclectica+ (non profit SME) (ECLE): Since 1998, Eclectica snc an independent institute for research and training focused on lifestyles and health promotion located in Torino, Italy. In 2021, Eclectica Snc funded Eclectica+ Research and Training Social Enterprise Srl, a non-profi...
Spanjë
Spain.
Media Creativa is the result of over 20 years of experience, challenges and lessons learned from an interdisciplinary group of professionals who share a common passion: educational innovation. We work to bring value to learning spaces, researching, designing and developing a di...