Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

ILA

Holandë
Netherlands.
ILA is an NGO that provides mechanisms to facilitate knowledge and experience transfer among sectors and countries and carries out national and international training, research and consultancy projects on employment, entrepreneurship, vocational qualification, migration, volunte...
U-ASEA – USED-Amsterdam-Social Enterprise Agency is an international non-profit social enterprise founded in Amsterdam. We work for the social development of young and adults people in Amsterdam.   Area of intervention and target groups; U-ASEA is working in different areas of...
Weener XL is a Work Development Organization of the municipality of ‘s-Hertogenbosch and is a merger between a social workplace and a public social service providing financial support (welfare benefits). Weener XL supports people (ages 16 to 65 years) in finding work, solving th...
Holandë
Netherlands.
A ‘quiosque’ is a integral part of public life on the streets of Lisbon; a communal place where people gather to purchase a multitude of items, from cups of coffee to newspapers. In a sense, it is a distribution point of information and experiences, facilitating the human capaci...
Holandë
Netherlands.
ExpertPlus is a Dutch network organization with members that have a diversity in age, experience and backgrounds. Together they form a breeding ground for social innovation where ideas can land and are guided by our members. A core team of three members facilitates the network a...
I.E.R. is a Stichting that has been founded in collaboration with Darmstadt University of Technology in Eindhoven on June 25th, 1993. The aim of I.E.R. is, in short, to mobilise (international) academic expertise and excellence towards a fruitful dissemination of advanced knowle...