Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Casa do Professor (as “Teacher's home”) is a social solidarity association, founded on 14th February 1979, with public utility status since 1999. Besides supporting 11 000 teachers at all levels of education, Casa do Professor also has protocols with 50 clusters of ...
A APEFA é uma associação sem fins lucrativos que tem por objectivos a promoção, defesa, valorização e desenvolvimento da educação e formação de adultos, permanente e ao longo da vida, em Portugal.Para alcançar estes objectivos, a APEFA deverá desenvolver as actividades que os ór...
MARCA ADL is a non-profit association, with headquarters in Montemor-o-Novo, district of Évora. It aims is to promote qualified development of Montemor-o-Novo municipality in particular to support actions in the social & cultural sphere, environmental preservation and enhanc...
PROANDI – Consultores Associados operates in the market on multiple strands. It was born in 2001 as an external service provider of safety, hygiene and health in the workplace. In 2006, it starts its activities in the market as a provider of consulting services in hygiene and fo...
The University of Trás-os-Montes and Alto Douro, based in Vila Real, is an institution of high level oriented towards the creation and dissemination of culture, knowledge and science by merging teaching, scientific research and experimental development. Within the current framew...
Academia Formação do Norte is a training school created in 2011, certified by the Directorate-General for Employment and labor Relations, based in the city of Porto that promotes training actions for youngers and adults, companies in several areas, providing the trainees with th...