Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Francë
France.
We are a French social economy company that promotes international exchanges with the au pair program. We collaborate with more than 40 organizations in the world.  We are involved in the subjects of upskilling for adults in transversal and digital skills, on equal opportunities...
Francë
France.
Since 2002, ACTA VISTA has been combining labour market integration with the preservation of endangered historical heritage sites.  We aim to empower people experiencing difficult circumstances to build a future through employment, training, and different kinds of individual sup...
Francë
France.
Fondée en 1907, l’Ufcv est une association nationale de jeunesse et d’éducation populaire à but non lucratif. Reconnue d’utilité publique, elle est agréée association éducative complémentaire de l’enseignement public. 
Created in 2017, Globeconteur is a citizen organization acting to amplify sensitive transmission of life stories between generations and cultures. Indeed, through the pretext of collecting life stories, we:
CEMEA is a New/Progressive Education movement, an association of popular education, a training organisation working on Youth fields, formal and non-formal education, social work, culture and international questions. The main goal of the association is to share the principles of ...
Francë
France.
Starting-Block is a french non- profit organisation that promote citizenship and solidarity. Our actions promote the discovery of other cultures and other ways of thinking and the development of critical thinking.