Skip to main content
Partnership Details

Erasmus plus KA2 partner search for KA210 Strategic partnerships for school education!

Cyprus
Filluar nga | Postat în Enj, 12/06/2018 - 17:42

We are searching for partners to build a KA201 project in the area of Environmental Education, Outdoor Education, Healthy Lifestyle Habits, ROBOTICS andSTEM, Culture and Diversity. If you are interested in these areas and you have ideas to develop please contact us to build a project together.  

Partnership Details
Žiadosť platí do
Sht, 01/06/2018 - 02:00
Organizata
STANDO LTD
Krajiny
Evropë
Typ aktivity
Uchádzanie sa o financovanie z EÚ
Gjuha
anglisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?