Partnership Details

Looking for ICM for non-academic STAFF exchange

Filluar nga | Postat în Hën, 01/22/2018 - 11:28

We are looking to find any ICM initiative regarding training for non-academic staff members. 

Possible fields : 

Management

Finance

Project Management

Planning 

Technical writing 

 

Partnership Details
Žiadosť platí do
Mër, 01/31/2018 - 01:00
Kontakt
Krajiny
Evropë
Typ aktivity
Uchádzanie sa o financovanie z EÚ
Gjuha
anglisht
Žiadané zručnosti

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?