Skip to main content
Partnership Details

Looking for project and partner in the fields of disability, access to citizenship, inclusion ...

France
Filluar nga | Postat în Pre, 08/04/2017 - 16:51

Hello from Alsace, France,

Workplace for people with disabilities (mental handicap and psychological disorders) seeks partner and cooperation project to develop exchanges and good practices. Topics of interest: citizenship, anti-discrimination, learning by doing ...

Thank you !

Partnership Details
Žiadosť platí do
Mër, 08/01/2018 - 01:00
Organizata
ESAT DU RANGEN
Kontakt
Krajiny
Evropë
Gjuha
bullgarisht
anglisht
frëngjisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?