Skip to main content
News
Lajme

Training at Work Award 2017

The European Commission has announced that the award for "Professional training in micro, small and medium enterprises at various career stages" is open for applications until 27 September 2017.

The European Commission has announced a competition to identify good practices across Europe regarding professional training in SMEs. The Commission is looking for examples from Europe which show how employers and workers understand the need for continuing training throughout the different career stages.

The main objectives of the award are to:

  • give visibility to excellent practices from all over the European Union
  • draw public attention to the topic of learning throughout professional lives and new practices and policies
  • focus on learning that takes place beyond initial education to support further skills acquisition for successfully managing career transitions and progression.

The award is developed within the framework of the European Vocational Skills Week 2017.

Learn more about the award and selection criteria

View the application form

Source: European Commission

Login (10)

Users have already commented on this article

Identifikohu ose Regjistrohu për të postuar komente.

Doni një gjuhë tjetër?

Ky dokument është gjithashtu i përkthyer edhe në gjuhë te tjera. Ju lutem zgjidhni një më poshtë.

Doni të shkruani një artikull?

Mos hezito ta bëni këtë! Kliko në linkun e mëposhtën dhe filloni postimin e një artikulli të ri!

Diskutimet më të fundit