Skip to main content
Partnership Details

Looking for a KA3 EACEA/07/2017 project partner for Social inclusion through education, training and youth

Spain
Filluar nga | Postat în Mër, 05/10/2017 - 12:02

We are a elearning developer company based in Madrid, Spain and we are looking for European partners colaborating in a KA3 project.

The project aims at the support for the social inclusion policy reform through education, training and youth, and our proposal is about the development of a multimedia environment to create adaptive and inclusive elearning content for education and training.We would like to count on with European partners for testing and evaluation of the tool for this purpose.

If you are interested contact us so we can send you the detailed information of the project.

 

Partnership Details
Žiadosť platí do
Sht, 06/10/2017 - 01:00
Organizata
IDEF21 SISTEMAS, S.L.
Kontakt
Krajiny
Evropë
Typ aktivity
Uchádzanie sa o financovanie z EÚ
Virtuálny projekt
Gjuha
anglisht
spanjisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?