European Commission logo
Create an account
Partner Search

Partner search

Shkëmbeni ide dhe krijoni mundësi zgjerimi të rrjetit me individë ose organizata përmes kërkimit të partnerëve në EPALE.

Përfshihuni! Ndani idetë tuaja, programet mësimore ose krijoni partneritete në projekt.

 

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Shtoni një kërkesë partneri – Kërkimi i partnerëve në EPALE ndihmon përhapjen e fjalës - nëse dëshironi të ndani një shembull të praktikës së mirë me kolegët, filloni një projekt, apo thjesht keni një ide interesante për të reklamuar!

Krijoni një kërkesë partneri për të ndërtuar rrjete me komunitetin e mësimmarrjes për të rritur në Evropë duke ftuar të tjerët të kontaktojnë me ju dhe të përfshihen. Jini sa më specifikë të jetë e mundur.

Kjo ndihmon në krijimin e besimit. Paraqitni nevojat tuaja, në çfarë lloj bashkëpunimi dëshironi të përfshiheni dhe çfarë prisni nga partneri juaj i mundshëm. Kërkoni për partnerë – Përdorni kërkimin e partnerëve të EPALE për të gjetur organizata dhe individë që janë të interesuar të bashkëpunojnë me ju. Kërkoni sipas shtetit, veprimtarisë dhe llojit të organizatës për të gjetur partnerin tuaj ideal. Këshillë kyçe: Rafinojeni më tej kërkimin duke përdorur kërkimin e përparuar për të kërkuar për temat kryesore të interesit.

Vini re:

EPALE nuk jep ndonjë miratim për organizatat e listuara në kërkimin e partnerëve, as për pikëpamjet që mund të shprehin apo shërbimet që mund të ofrojnë. Të gjitha lidhjet jepen si informacion dhe ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen e faqeve të jashtme të internetit. Nëse vendosni të bëni partner ndonjërën prej këtyre organizatave, kontrata do të jetë drejtpërdrejt midis jush dhe organizatës përkatëse, dhe EPALE nuk do të ketë përfshirje kontraktuale. Nëse keni shqetësime për çfarëdo përmbajtje në EPALE, na kontaktoni te helpdesk@epale-support.eu.

Make a partner finding announcement

You can post an announcement describing what kind of partners you are looking for.

Search partner finding announcements

You can use a search tool to read announcements made by other organisations

Register your organisation

By registering your organisation on EPALE, you will be able to make a partner search announcement yourself.