Skip to main content
Partnership Details

Looking for partners for job shadowing practice in Europe.

Spain
Filluar nga | Postat în Mër, 02/08/2017 - 00:33

I am an English language teacher (Adults) in the south of Spain (Seville). We have applied for an Erasmus+ project KA1 and we would like to find partners for job shadowing practice in our school and in different schools of Europe. We are looking for host organizations interested in sharing job shadowing experiences.

If you are interested, contact me (Sara Ruiz) via e-mail:     acosemi2010@gmail.com

Partnership Details
Žiadosť platí do
Dje, 05/07/2017 - 01:00
Organizata
IES San José de la Rinconada
Kontakt
Tjetër
Instituto de Enseñanza con educación de adultos
Krajiny
Danimarkë
Finlandë
Irlandë
Norvegji
Poloni
Portugali
Suedi
Britani
Angli
Irlandë e Veriut
Skoci
Uells
Typ aktivity
Zaúčanie pozorovaním zodpovedného pracovníka
Gjuha
anglisht
spanjisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?