Skip to main content
Partnership Details

We are looking for partner for KA1 VET Erasmus+ program , for project entitled " Good students, good workers -The Vocational Training of the Young Hearing Impaired Students as a basis for Social-Professional Insertion

Romania
Filluar nga | Postat în Sht, 01/28/2017 - 16:19
Our school comprises students in the vocational school ( grades 9th to 12th with ages between 15 to 22). They are trained in the fields of Printing Techniques, qualification: Printing Offset (  digital printing).
We are submitting a project KA1 VET entitled: Good studentsGood Workers! - The Vocational Training of the Young Hearing Impaired Students as a basis for Social -Professional Insertion”.
 We need a vocational school for job shadowing and a company/association for practical work stages in this fields .
 Could you help us in this respect? 
Partnership Details
Žiadosť platí do
Sht, 01/28/2017 - 01:00
Kontakt
Krajiny
Austri
Kroaci
Qipro
Finlandë
Islandë
Itali
Holandë
Poloni
Portugali
Spanjë
Zvicër
Typ aktivity
Uchádzanie sa o financovanie z EÚ
Výmena nápadov/osvedčených postupov
Zaúčanie pozorovaním zodpovedného pracovníka
Gjuha
anglisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?