Event Details
9 Qer
2022

ICAEAL 2022: 16. International Conference on Adult Education and Adult Learning

Spain
to

International Conference on Adult Education and Adult Learning aims to bring together leading academic scientists, researchers and research scholars to exchange and share their experiences and research results on all aspects of Adult Education and Adult Learning. It also provides a premier interdisciplinary platform for researchers, practitioners and educators to present and discuss the most recent innovations, trends, and concerns as well as practical challenges encountered and solutions adopted in the fields of Adult Education and Adult Learning.

Event Details
Status
As planned
Typ organizátora
Iné podujatie
Grupi i synuar
Pracovníci z akademickej sféry, študenti, výskumní pracovníci v oblasti andragogiky
Qëllimet dhe objektivat
Adult education and andragogy
Characteristics of adult education
Adult educational systems
Challenges and motivating factors
Lifelong learning and adult education
Adult education for social change
Adult education classes
Adult and continuing education
Adult basic education
Adult vocational education
Parent education
Adult learning
New dimensions
Strategies for improving adult learning
Adult education practice
Specific teaching methods
Adult learning styles
Optimal learning
Theory, principles, and methods of adult education
Comparative methods and principles
Faced problems, promises, challenges and pitfalls
Reporting developments and new publications
Need to know
Foundation
Self-concept
Readiness
Orientation
Motivation
Tarifa e pjesëmarrjes
On

Doni një gjuhë tjetër?

Ky dokument është gjithashtu i përkthyer edhe në gjuhë te tjera. Ju lutem zgjidhni një më poshtë.
Switch Language

Keni një ngjarje në mendje?

Mos hezitoni ta bëni këtë! Kliko linkun e mëposhtëm dhe sugjero një ngjarje tani!

Diskutimet më të fundit