Skip to main content
Partnership Details

looking for Lithuanian partners for a KA1 about blind persons

Italy
Filluar nga | Postat în Enj, 01/26/2017 - 11:28

we are doing a project with blind persons. we are looking for a Lithuanian partner. 

 

contact us please. 

Partnership Details
Žiadosť platí do
Mër, 02/01/2017 - 01:00
Krajiny
Lituani
Typ aktivity
Výmena nápadov/osvedčených postupov
Gjuha
anglisht
lituanisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?