European Commission logo
Create an account
Organisation Details

Komunikujeme o.p.s.

Czech Republic.
Organisation Details
Area of activities / interests
Research organisation or a think-tank
Organisation specialised in learning or career guidance
Adult education provider
Other

Kërkesat e partnerëve nga kjo organizatë

Nuk u gjet asnjë kërkesë nga partnerët për këtë organizatë.

Dëshorini një partneritet?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!