European Commission logo
Create an account
Organisation Details

Education Support Service in Raseiniai District

Lithuania.

Our company is providing educational support (psychological, pedagogical, andragogical, special pedagogical, etc.) for teachers, adults, young people, children with special educational needs and their parents.

We:

  • organize adult education
  • run the “Third age university” (for people from 50 years old)
  • implement number of courses for teachers
  • provide psychological and special educational support for children with special educational needs
  • organize activities for young people, experiencing social risk factors (Youth Center)
  • pioneer and advancer in implementing emotional intelligence at schools
Organisation Details
Area of activities / interests
Adult education provider
Other
Organisation ID (OID)
300054296

Kërkesat e partnerëve nga kjo organizatë

Nuk u gjet asnjë kërkesë nga partnerët për këtë organizatë.

Dëshorini një partneritet?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!