Skip to main content
Partnership Details

We are searching partners for our ERASMUS KA2 Project 'I choose not to place 'dis' in my ability

Turkey
Filluar nga | Postat în Hën, 01/23/2017 - 11:14

We have some courses about disabled people's education. We are making a project in this field (disabled people's education). And we are looking for partners working in this field (Adult Education)

Partnership Details
Žiadosť platí do
Enj, 03/02/2017 - 01:00
Organizata
Cihanbeyli public adult education center
Kontakt
Krajiny
Evropë
Typ aktivity
Uchádzanie sa o financovanie z EÚ
Gjuha
anglisht
Žiadané zručnosti

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?