European Commission logo
Create an account
Event Details
29 Sht
2022

New Seeds for a World to Come – Policies, Practices and Lives in Adult Education and Learning

Event në distancë
to

Ενδιαφέρεστε να καταθέσετε επιστημονικό άρθρο για το Συνέδριο ESREA 2022 με θέμα “New Seeds for a World to ComePolicies, Practices and Lives in Adult Education and Learning;

esrea

Για να μάθετε περισσότερα κάνετε κλίκ εδώ.

Event Details
Status
As planned
Faqja e internetit e ngjarjeve
Typ organizátora
Iné podujatie
Organiser name
European Society for Research on the Education of Adults
Tarifa e pjesëmarrjes
Off

Keni një ngjarje në mendje?

Mos hezitoni ta bëni këtë! Kliko linkun e mëposhtëm dhe sugjero një ngjarje tani!

Diskutimet më të fundit