Organisation Details

Interregional Academy of Personnel Management

Ukraine.

Interregional Academy of Personnel Management (Ukraine) was founded in 1989 as a private higher educational and scientific institution

    The  IAPM (Website: http://maup.com.ua) is the biggest private economic and humanitarian higher educational institution of Ukraine. Here study students (more than 17 000) from 39 countries, of 27 specialties, 141 specializations.

The IAPM consists of the Presidential University (the city of Kyiv) and the All-Ukrainian University. The IAPM has the institutes, branches, subsidiaries all over Ukraine. 

Organisation Details
Area of activities / interests
Tjetër
Webové stránky

Kërkesat e partnerëve nga kjo organizatë

No partner requests found for this organisation.

Dëshorini një partneritet?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!