Organisation Details

BALIKESIR METROPOLITAN MUNICIPALITY

Turkey.
Organisation Details
Area of activities / interests
EPALE National Support Service
Stakeholder organisation
Research organisation, think tank
National, regional or local government organisation
Providing guidance about learning and/or careers
Adult education provider
EU project manager or partner
A media specialised in adult education
Tjetër

Kërkesat e partnerëve nga kjo organizatë

No partner requests found for this organisation.

Dëshorini një partneritet?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!