Organisation Details

Social enterprise STIRIXIS

Greece.
STIRIXIS (eng. transl.: "Support") is a new-founded social enterprise in the city of Thessaloniki in Northern Greece, the purpose of which is to help people with disabilities in their everyday lives, i.e. their independence when it comes to satisfying their personal needs, as well as the development of their social life.
Organisation Details
Area of activities / interests
Tjetër
Organisation ID
E10268738

Kërkesat e partnerëve nga kjo organizatë

Dëshorini një partneritet?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!