Organisation Details

CitizensLab

Germany.
Organisation Details
Area of activities / interests
Research organisation, think tank
National, regional or local government organisation
EU project manager or partner

Kërkesat e partnerëve nga kjo organizatë

No partner requests found for this organisation.

Dëshorini një partneritet?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!