European Commission logo
Create an account
Resource Details
Burime

2016 Country Factsheets on Skills in Europe (DG Employment, Social Affairs and Inclusion)

DG Employment, Social Affairs and Inclusion have prepared a series of factsheets on skills including:

  • Skills for 2016 in each Member State
  • Skills for 2016 for the EU
  • Skills for a greener economy 2016
  • Ivesting in skills 2016
  • Skills and mismatches at sectoral level 2016
  • Skills in digitisation 2016
  • Skills and integration of migrants 2016

 

Resource Details
Autori i burimit
DG Employment, Social Affairs and Inclusion
Lloji i burimit
Studime dhe Raporte
Vendi
Europe
Data e Publikimit
Jazyk dokumentu
English
Login (2)

Doni një gjuhë tjetër?

Ky dokument është gjithashtu i përkthyer edhe në gjuhë te tjera. Ju lutem zgjidhni një më poshtë.
Switch Language

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!