Skip to main content
News
Lajme

Take the EPALE survey and help us improve!

EPALE Survey Slider

Every year EPALE disseminates a survey where we ask the community what they think about our features, how they use the platform and how we can improve. Your valuable feedback will help us make EPALE even more useful to the adult learning community across Europe. The survey should take no more than 10 minutes to complete.

Take the EPALE survey

 

 

Login (8)
Značky

Doni një gjuhë tjetër?

Ky dokument është gjithashtu i përkthyer edhe në gjuhë te tjera. Ju lutem zgjidhni një më poshtë.

Doni të shkruani një artikull?

Mos hezito ta bëni këtë! Kliko në linkun e mëposhtën dhe filloni postimin e një artikulli të ri!

Diskutimet më të fundit