Skip to main content
Partnership Details

We are looking for a partner to undergo volunteer training!

Portugal
Filluar nga | Postat în Enj, 08/08/2019 - 12:09

Due the fact that our project  Erasmus + " Voluntary service WORTHWHILE has been approved we are looking for trainning center in Portugal!

The training should be concern effective methods of involvement of adult people into volonteering! We are open for all your  offers!  Please send your proposition of cooperation to an email: a_korzeniowska@kswp.org.pl

Partnership Details
Žiadosť platí do
Enj, 08/08/2019 - 01:00
Organizata
Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości
Kontakt
Krajiny
Portugali
Typ aktivity
Výmena nápadov/osvedčených postupov
Gjuha
anglisht
Žiadané zručnosti

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?