Skip to main content
Partnership Details

Ready to cooperations

Turkey
Filluar nga | Postat în Mar, 03/05/2019 - 12:56

Dear Colleagues;

We are ready for every cooperation in Europen Union programs. Our priority is to build a good relationship for further cooperation, especially with public bodies. Priority subjects are waste management, social services, agriculture(growing flower and greenhouse cultivation) and youth.

For more information about us please contact me.

with my Kind Regards.

 

Partnership Details
Žiadosť platí do
Enj, 08/22/2019 - 00:00
Organizata
Municipality of Çiftlikkoy
Krajiny
Evropë
Typ aktivity
Uchádzanie sa o financovanie z EÚ
Výmena nápadov/osvedčených postupov
Gjuha
anglisht
turqisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?