European Commission logo
Create an account
Organisation Details

Centro Qualifica Arrábida

Portugal.

Centro Qualifica Arrábida works with adults education, recognizing and certificating competences/skils acquired in lifelong learning experiencies, through non-formal and informal ways.

It also provides scholar or vocacional orientation, aiming the best path to improve qualifications.

Organisation Details
Area of activities / interests
Organisation specialised in learning or career guidance
Adult education provider

Kërkesat e partnerëve nga kjo organizatë

Nuk u gjet asnjë kërkesë nga partnerët për këtë organizatë.

Dëshorini një partneritet?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!