News
Lajme

Work and Study

 

I kthyer tashmë në një traditë, u çel në ambientet e Pallatit të Kongreseve edicioni i IX i Panairit “Work & Study”, i organizuar nga Bashkia e Tiranës, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë si dhe Ministria e Arsimit dhe Sporteve.

Në këtë panair marrin pjesë mbi 60 kompani dhe  universitete e institucione të ndryshme, të cilat ofrojnë mbi 3000 vende të lira pune.

Ky panair është një mundësi shumë e mirë për të bërë të mundur komunikimin mes punëkërkuesve dhe punëdhënësve, posaçërisht në sektorin privat.

Qytetarët kanë mundësi që të vizitojnë stendat e këtij panairi për të parë ofertat dhe mundësitë e punësimit.

Po ku do të zhvendoset këtë vit Panairi?

19 Maj në Vlorë

21 Maj në Shkodër

23 Maj në Korçë

28 Maj në Elbasan

29 Maj- 01 Qershor në Tiranë ku do të bashkohen edhe festimet e 1 Qershorit.

 

 

Login (0)

Doni të shkruani një artikull?

Mos hezito ta bëni këtë! Kliko në linkun e mëposhtën dhe filloni postimin e një artikulli të ri!

Diskutimet më të fundit