OERs

OERs

Burimet e hapura arsimore janë materiale edukative të disponueshme që mund të përdoren në një kontekst arsimor. Ato janë zhvilluar në formate të ndryshme duke ju lejuar t'i përshtatni dhe integroni ato lehtësisht për nevojat tuaja specifike.

Po kërkoni burime të tjera?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni skedarë!