Skip to main content
Event Details
11 Jan
2020

EU Project Writing Workshop

Turkey
Bursa
to

If you would like to have information about Erasmus + Projects and to write your project proposal, we would like to see you among us during 2 days of practical workshops.

Registration: https://docs.google.com/forms/d/124h_TWllcQ_XMHYmo24Kz04gz0ztdfTYoGv8FV…

Event Details
Status
As planned
Lloji i ngjarjes
Podujatie z oblasti odborného rozvoja
Typ organizátora
Iné podujatie
Organiser name
AİEG
Detajet e kontaktit
https://www.facebook.com/100630598046255/posts/144251320350849/?d=n
Numri i delegatëve
< 100
Grupi i synuar
Pracovníci z akademickej sféry, študenti, výskumní pracovníci v oblasti andragogiky
Tema e adresuar
Rezultatet e pritshme (të të nxënit)
You will be writing your project proposal at the end of second day.
Tarifa e pjesëmarrjes
Off

Keni një ngjarje në mendje?

Mos hezitoni ta bëni këtë! Kliko linkun e mëposhtëm dhe sugjero një ngjarje tani!

Diskutimet më të fundit