Skip to main content
Event Details
22 Oct
2019

Andmekaitse haridusasutustes – praktiline seminar

Estonia
Tartu
to
Event Details
Status
As planned
Lloji i ngjarjes
Podujatie z oblasti odborného rozvoja
Faqja e internetit e ngjarjeve
Typ organizátora
Iné podujatie
Organiser name
TK Täienduskeskus OÜ
Grupi i synuar
Siete a organizácie zamerané na vzdelávanie dospelých
Tema e adresuar
Qëllimet dhe objektivat
Koolituse eesmärk: Andmekaitse reeglite tutvustamine haridusasutustele, olemaks teadlik õiguslikest alustest.
Rezultatet e pritshme (të të nxënit)
Koolituse läbinu:

* Tunneb ära isikuandmed ja nende liigid
* Tunneb ära isikuandmete töötlemise juhud
* Teab isikuandmete töötlemise põhimõtteid ja töötlemise aluseid
* Tunneb ära andmesubjekti ja tema õigused
* Oskab määratleda isikuandmete töötlejaid ning nende kohustusi
* Teab kuidas käituda olukorras, kus on toimunud isikuandmete rikkumine
* Tunneb andmekaitsealast dokumentatsiooni ning oskab seda vajadusel koostada
Tarifa e pjesëmarrjes
On

Keni një ngjarje në mendje?

Mos hezitoni ta bëni këtë! Kliko linkun e mëposhtëm dhe sugjero një ngjarje tani!

Diskutimet më të fundit