European Commission logo
Create an account

Ngjarje

Ngjarje

Mirë se vini në kalendarin e ri të EPALE! Ky mjet është krijuar dhe vënë në funksionim duke ju pasur juve në mendje. Aktivitetet kryesore në lidhje me të nxënit për të rritur do të postohen këtu, si dhe mundësitë e formimit dhe konferencat nga e gjithë Evropa që synojnë profesionistët e arsimit të të rriturve. Me rritjen e platformës së EPALE, do të rritet edhe numri i aktiviteteve nëkalendar.

Ne presim të dëgjojmë edhe nga ju. Në muajt e ardhshëm do të keni mundësi të postoni aktivitetet tuaja dhe të tërhiqni vëmendjen e audiencës në të gjithë Evropën.

Si ta përdorni kalendarin

Kalendarin mund ta përdorni për të kërkuar për aktivitete specifike, ose të kërkoni sipas vendit, gjuhës së aktivitetit, temës, datës, grupit të synuar dhe llojit të aktivitetit ku dëshironi të shkoni.  Klikoni në artikullin e kalendarit për të zbuluar të gjitha informacionet në lidhje me aktivitetin përkatës.

Si gjithmonë, ne duam të dimë pikëpamjet tuaja. Nëse keni ndonjë pyetje ose sugjerim në lidhje me kalendarin, na kontaktoni përmes sportelit të ndihmës së EPALE ose kontaktoni përmes "Twitter" @EPALE_EU.

Vini re: Ngjarjet e paraqitura në kalendar nuk kanë ndonjë miratim nga Komisioni Evropian. Rekomandohet shqyrtim i mëtejshëm nga ana juaj nëse aktivitetet përkojnë me nevojat tuaja. Komisioni Evropian nuk mban përgjegjësi për anulimin e mundshëm të aktiviteteve në kalendarin e EPALE. Përdoruesit këshillohen të kontrollojnë rregullisht faqet e internetit të aktiviteteve individuale për t'u siguruar që të jenë në dijeni për ndryshimet e mundshme të aktiviteteve.

Narrow your results

Attending Fee

Filtra të aplikuar

4 Dhj
2023
Event i ardhshëm

DIE-Forum Weiterbildung 2023

Deutschland
Bonn

Am 4. und 5. Dezember 2023 findet das „Forum Weiterbildung“ des Deutschen Instituts für Erwachsenenbildung (DIE) in Bonn statt.

4 Dhj
2023
Event i ardhshëm

Nordplus Café

Event në distancë

På kafeen 4. desember vil du få alle svarene du trenger for å søke Nordplus-midler.

4 Dhj
2023
Event i ardhshëm

Nordplus Café

Event në distancë
Oletko kiinnostunut pohjoismaisesta yhteistyöstä ja Nordplus-ohjelmasta? Osallistu seuraavaan Nordplus Caféen, jossa kuulet lisää aiheesta ja pääset...
4 Dhj
2023
Event i ardhshëm

Nordplus Café

Event në distancë

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuur kutsub veebinarile