chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

Najnovejša vsebina

Spletni dnevnik

| 26 November 2020
| objavil Petra Mathilde Jørs

Daniella Tasic Hansen, der er specialkonsulent i e-læringspædagogik på Det Nationale Videncenter for e-læring (eVidenCenter), er stor fortaler for blended learning. Det er også det, mange skoler efterspørger lige nu. Blandt andet fordi onlineundervisningen under corona-nedlukningen viste sig ikke at kunne stå alene.

Novice

| 26 November 2020
| objavil Petra Mathilde Jørs

Kommunernes Landsforening inviterer til webinar om folkeoplysningens fremtidige rolle i kommunerne, og hvordan foreninger kan være med til at skabe velfærd i kommunerne.

Webinaret finder sted online via Teams torsdag 3. december fra kl. 10-13. 

Læs mere og find direkte link til tilmeldningen på Videncenter for Folkeoplysnings hjemmeside

Spletni dnevnik

| 19 November 2020
| objavil Johanni LARJANKO
Det är en fredag morgon i mitten av hösten. Solen gör höstlöven gyllene och blänkande utanför fönstret. Dagen är lika full som nästan alla dagar denna annorlunda höst. Möten följer på möten, och tillvaron har blivit helt hemmabunden. Samtidigt som jag vet att jag har en väldig tur som fortfarande kan arbeta också på distans blir det ofta tungt att orka. Dels är det avsaknaden av nya intryck, dels är det nätmöteströttheten som tynger.

Viri

| 16 November 2020
| objavil Linda Berg

NAFO er ansvarlig for nettsiden Tema Morsmål. På denne nettsiden er det samlet en lang rekke med flerspråklige læringsressurser for minoritetsforeldre på mange ulike språk, blant annet informasjon om hvordan man kler på barna når det er vinter i Norge og om foreldremøter i skole og barnehage, fortellinger, naturfag, historie og språklæring.

Na kratko

Dobrodošli na Nordijski portal, ki predstavlja vsebino iz vseh petih nordijskih držav.

 Danska

 Finska

 Islandija

 Norveška

 Švedska

Najaktivnejše razprave

Slika za %user
0 Comments
15 Maj 2018 - Emil Thirup-Sorknæs (Dansk (da))

Nordic portal