chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

Novinarsko središče

Jó gyakorlatok az online felsőoktatásban

12/10/2020
objavil Éva Szederkényi
Jezik: HU

Oktatásinformatika a felsőoktatásban — Kooperáció és párbeszéd a jó gyakorlatok megteremtésében címmel online konferenciát szervez a Károli Gáspár Református Egyetem 2020. november 20-án. Az IKT Kutatóközpont neves gyakorlati szakemebereket hívott meg az eseményre. Kerekasztal-beszélgetés a hazai felsőoktatás és felsőoktatásban részt vevő oktatók digitális kompetenciáiról szekciójának előadói a következők:

Dr. Bodnár Éva (Budapesti Corvinus Egyetem Tanárképző és Digitális Tanulási Központ)

Dr. Dorner Helga (Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Központ / Central European University Center for Teaching and Learning)

Dr. Dósa Katalin (Budapesti Gazdasági Egyetem Oktatásmódszertani Központ)

Dr. habil. Dringó-Horváth Ida (Károli Gáspár Református Egyetem IKT Kutatóközpont)

Lénárt Krisztina (Eötvös Loránd Tudományegyetem Oktatásfejlesztési és Tehetséggondozási Osztály)

Lengyelné dr. Molnár Tünde (Eszterházy Károly Egyetem Digitális Technológia Intézet)

Délután 15.00 órától Online-workshopok igény és jelentkezés függvényében: A webinárium keretében lehetőség lesz a résztvevők digitális kompetenciájának egyéni felmérésére a DigCompEdu keretrendszer hat területéhez kapcsolódóan. A felmérésen alapuló, igény szerinti fejlesztés területenként, kiscsoportos online workshopok formában valósul meg (KRE IKT Kutatóközpont). A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (REGISZTRÁCIÓ). 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email