chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

Koledar

Vidensalon og workshop: Social mobilitet og uddannelseskapital

Objavil/-a Emil Thirup-Sorknæs 1 mesec 3 dnevi pred toliko

torek 4 Februar 2020
København
,

Tænketanken DEA inviterer til Vidensalon og workshop om Social mobilitet og uddannelseskapital.

 

DEA skriver om arrangementet: 

"Selvom det danske uddannelsessystem giver gode rammebetingelser for social mobilitet med gratis uddannelse og SU, er det svært at kravle op ad indkomststigen og bryde den sociale arv. Hvis ikke lige adgang til uddannelse kan bryde den sociale arv og løfte den sociale mobilitet – hvad kan så? Og er det muligt, at ulighed og lighed eksisterer i uddannelsessystemet på samme tid?
På vidensalonen skal blive klogere på, hvilke uddannelser der er gode til løfte den sociale mobilitet, hvad uddannelseskapital betyder for den enkelte unges vej gennem uddannelsessystemet, og hvad vi som samfund kan gøre for at understøtte unge fra uddannelsesfremmede hjem.
Du kan høre vidensoplæg fra DEAs cheføkonom Kristian Thor Jacobsen og institutleder på DPU Claus Holm, høre om danske og udenlandske projekter, der arbejder for at fremme uddannelseskapital og deltage i faciliteret ide- og projektudvikling."
 

Primarni jezik:
Vrsta dogodka: 
Dogodek za strokovni razvoj
Plačilo za udeležbo: 
Ne
Rok za registracijo: 
03/02/2020
Spletni dogodek: 
Ne
Organizator: 
Tænketanken DEA
Vrsta organizatorja: 
Drug dogodek
Kontaktni podatki: 
Sidsel Fuglsang Konsulent Mobil: 30681711 E-mail: sfc@dea.nu
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn