chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Koledar

Tanulni sohasem késő – Ingyenes számítógép használói képzés Beregszászon 60 év felettiek számára

Objavil/-a Erik Madarász 2 Toliko mesecev 2 tedna pred toliko

ponedeljek 29 Julij 2019
Beregszász
,

A KárpátHáló Egyesület a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolával együttműködésben 30 órás ingyenes magyar nyelvű számítógép használó alapismereti képzést hirdet, 60 év felettiek számára. Az alapismereti informatikai képzés az időskorúak számára az életminőségük javítását szolgálja az információszerzés és a kapcsolattartás modern eszközeinek megismerése és begyakorlása útján. A tervezett tanmenet: számítógépes alapismeretek, online alapismeretek (internet használat, böngészés, levelezés) és szövegszerkesztés.

A 2019. július 29-ikén induló, összesen 30 órás képzés, Beregszász városában, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola épületében (Kossuth tér 6.) lesz, és a résztvevők számára teljes mértékben díjmentes. A képzést sikeresen elvégzők a képzést követő záró konzultáción a magyarországi felnőttképzési törvény által előírt oklevelet kapnak a magyarországi felnőttképző partner intézménytől. A projektgazda KárpátHáló Egyesület általi együttműködésben megszervezendő képzést a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja.

A képzésen 30 fő vehet részt. Az egyetlen megkötés az, hogy a jelentkezőknek 60 évnél idősebbeknek kell lenniük. A beiratkozás a jelentkezések sorrendjében történik. Jelentkezni 2019. július 11-26. között lehet.

Primarni jezik:
Vrsta dogodka: 
Dogodek za strokovni razvoj
Plačilo za udeležbo: 
Ne
Rok za registracijo: 
26/07/2019
Spletni dogodek: 
Ne
Organizator: 
KárpátHáló Egyesület és a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola
Vrsta organizatorja: 
Drug dogodek
Cilji: 
életminőség javítása, az információszerzés és a kapcsolattartás modern eszközeinek megismerése és begyakorlása
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn