chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

Koledar

Legyél Te is Informatikus! - Informatikai Oktatási Konferencia 2020

Objavil/-a Györgyi Bajka 1 mesec 2 tedna pred toliko

petek 21 Februar 2020
Budapest
,

Idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a HTTP Alapítvány informatika oktatással foglalkozó konferenciáját az IT képzésben dolgozó oktatók és vezetők, valamint kormányzati szervek, szakmai szervezetek és cégek képviselői számára, ezzel szemléletében széleskörű rálátást biztosítva az informatikai oktatás helyzetére az oktatási, oktatáspolitikai és céges szféra számára is.

Időpont: 2020. február 21.

Helyszín: Magyar Telekom Székház

A konferencia célja, hogy ebben a gyorsan változó, rengeteg újdonságot hozó időszakban segítse, támogassa az informatikai képzésben részt vevő tanárok tájékozódását és inspirációt nyújtson szakmai fejlődésükhöz. Ahogy az elmúlt években is mindig az aktuális, az adott időszak legizgalmasabb, legtöbbeket érdeklő szakmai kérdéseit jártuk körül, úgy idén is az informatika tanárokat leginkább érintő témák kerülnek bemutatásra, ezek közül bármelyik önállóan is ki tudna tölteni egy teljes szakmai konferenciát.

A rendezvény egyúttal a Cisco Hálózati Akadémia közösségének éves szakmai napja is. Társrendezvényként kap helyet a Skills Junior döntője, így a résztvevők bepillantást kaphatnak a konferencia helyszínén zajló versenybe is.

A rendezvényt a nagy érdeklődésre való tekintettel élőben is közvetítik!

Primarni jezik:
Vrsta dogodka: 
Konferenca
Plačilo za udeležbo: 
Ne
Rok za registracijo: 
10/02/2020
Spletni dogodek: 
Ne
Organizator: 
HTTP Alapítvány
Vrsta organizatorja: 
Drug dogodek
Kontaktni podatki: 
info@http-alapitvany.hu
Število predstavnikov: 
100 - 200
Ciljna skupina: 
Akademiki, študenti, raziskovalci na področju andragogike
Mreže in organizacije za učenje odraslih
Obravnavana tema:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn