chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

Koledar

Den Europæiske Sprogdag i Danmark

Objavil/-a Petra Mathilde Jørs 1 mesec 1 teden pred toliko

sobota 26 September 2020

Den Europæiske Sprogdag er siden 2001 blevet fejret hvert år den 26. september i hele Europa og naturligvis også i Danmark. Det skyldes en helt basal indsigt: Sprog er en integreret del af enhver kultur, og uden kendskab til de enkelte sprog kan du ikke fuldt ud forstå andre lande og kulturer.

Sproglige kundskaber er dermed grundlaget for interkulturel forståelse, og det er derfor, at flersproglighed i Europa er så vigtigt for os alle.

Fem forskellige organisationer er gået sammen om at tilbyde en række aktiviteter til den 26. september. Du får mulighed for at udvide dit sproglige univers og for at lære mere om sprog.

Læs mere og find programmet på den danske hjemmeside.

Du kan også læse mere på den europæiske hjemmeside

Primarni jezik:
Plačilo za udeležbo: 
Ne
Spletni dogodek: 
Da
Organizator: 
Aktiviteterne er planlagt og arrangeret i fællesskab af Det Europæiske Center for Moderne Sprog, Kontaktpunkt Danmark (ECML), Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark, Goethe Institut, Institut Français og Studieskolen i København
Vrsta organizatorja: 
Drug dogodek
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email