chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

Koledar

Civitas Sapiens '20- Okos Város Konferencia

Objavil/-a Éva Kovácsné Péter 2 Toliko mesecev 1 teden pred toliko

četrtek 19 November 2020

Napjainkban komoly igény mutatkozik arra, hogy a városok és falvak intelligensebbek legyenek, és képessé váljanak arra, hogy hatékonyan kezeljék az urbanizáció kihívásait, valamint sikerrel alkalmazkodjanak az új helyzetekhez és a felmerülő kérdések kapcsán adekvát válaszokat adjanak. Ezért a Digitális Jólét Program 2.0-ban külön hangsúllyal szerepel az Okos Város – Smart City fejlesztések témaköre, hogy a települések mindennapi életébe olyan okos megoldások épüljenek be, amelyek könnyebbé, élhetőbbé és biztonságosabbá teszik az ott élő emberek életét. A konferencia lehetőséget nyújt a vidéki életformát segítő okos, digitális megoldások megismeréséhez. 
A plenáris előadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken hazai, valamint nemzetközi (maláj, bajor, amerikai, finn, lengyel) előadók osztják meg a témával kapcsolatos stratégiai és szakmai gondolataikat.

Primarni jezik:
Plačilo za udeležbo: 
Ne
Spletni dogodek: 
Da
Organizator: 
Digitális Jólét Program Okos Város Tudásközpontja
Vrsta organizatorja: 
Drug dogodek
Kontaktni podatki: 
http://okosvaros.lechnerkozpont.hu/hu
Ciljna skupina: 
Mreže in organizacije za učenje odraslih
Obravnavana tema:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email