chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronická platforma vzdelávania dospelých v Európe

Kalendár

København: Skriveseminar for Erasmus+: Strategiske Partnerskaber - Almen voksenuddannelse og folkeoplysning

Autor Kristoffer HANSEN KINDT pred 4 roky 1 mesiac

piatok 10 február 2017
København
,

Kom til skriveseminar om strategiske partnerskabsprojekter inden for sektoren almen voksenuddannelse og folkeoplysning. Her vil vi gennemgå processen, ansøgningsskemaet og besvare evt. spørgsmål.

 

Har din institution eller organisation planer om at ansøge om tilskud til internationale projektsamarbejder gennem Erasmus+?

Styrelsen for Forskning og Uddannelse holder skriveseminar, hvor du kan få hjælp til at komme videre med din ansøgning og få besvaret evt. spørgsmål

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Skriveseminaret er målrettet koordinatorer/ansøgere, som har planer om at indsende en ansøgning om tilskud i 2017 til Erasmus+: Strategiske partnerskaber (KA2). Arrangementet er målrettet institutioner og organisationer, der arbejder inden for sektoren Almen voksenuddannelse og folkeoplysning, herunder også de frivillige organisationer, som konkret er i gang med en ansøgning eller har planer om det til ansøgningsfristen for KA2 i 2017.

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

Vejledere fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse giver dig et overblik over ansøgningsprocessen, herunder hvilke formelle krav, der skal være på plads inden ansøgningstidspunktet. Derudover vil du høre mere om prioriteter på området og vurderingskriterier, og ansøgningsskemaet vil blive gennemgået trin for trin. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med partnerskabets ansøgning, så du er klar til at indsende den online inden ansøgningsfristen 29. marts 2017 klokken 12.00.

Program for dagen

Foreløbigt program - der tages forbehold for justeringer.

 

10.00-10.30

 

Morgenkaffe

10.30-12.00

Sådan kommer du i gang med ansøgningsprocessen

Prioriteter og kriterier i Erasmus+: Strategiske partnerskaber (KA2) 

12.00-12.45

Frokost

12.45-15.00

Ansøgningsskemaet trin for trin inkl. kaffepause

 

Tilmelding

Udfyld formularen på nedenstående link for tilmelding til skriveseminaret. OBS: Du vil ikke modtage en bekræftelses-mail.

Ansøgningsfrist for tilmelding er den 8. februar 2017 kl. 12.00.

Hlavný jazyk:
Typ udalosti: 
Podujatie z oblasti odborného rozvoja
Poplatok za účasť: 
Nie
Termín registrácie: 
08/02/2017
Udalosť online: 
Nie
Typ organizátora: 
Podujatie NSS
Kontaktné údaje: 
Kontakt Jesper Christian Pedersen Fuldmægtig Telefon: +45 72 31 89 04 E-mail: jep@ufm.dk Christina Birgitte Andersen Fuldmægtig Telefon: +45 72 31 89 31 E-mail: cbi@ufm.dk
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email