chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronická platforma vzdelávania dospelých v Európe

Spravodajstvo

Pomorska škola Kotor raspisala Konkurs za obuku pomoraca za najviša zvanja

17/08/2019
Jazyk: HR

U Srednjoj pomorskoj školi iz Kotora od februara 2016. god. izvodi se obuka za najviša zvanja u pomorstvu po modelima IMO obuka 7.01 i 7.02.

Obuke se izvodi za zvanja:

·         Zapovjednika broda od 3000 BT ili većeg i prvog oficira palube na brodu od 3000 BT ili većem i

·         Upravitelja mašine na brodu sa mašinskim kompleksom pogonske snage od 3000 kW ili jačem i drugog oficira mašine na brodu sa mašinskim kompleksom pogonske snage od 3000 kW ili jačim.

Obuka za nautičare traje 940 časova a za brodomašince 1040 časova.

Cijena obuke za nautičare je  za brodomašince je u skladu sa pravilnikom.

Prisustvo na obukama je obavezno a trajanje se predviđa u vremenskom periodu od 4 mjeseca za nautičare, odnosno 4,5 mjeseca za brodomašince.

Natava se odvija u prostorijama Škole kroz šest dana sedmično u vremenskom intervalu od 8 do 14 sati radnim danima, a subotom i nedeljom od 9 do 15 časova.

Prijavljivanje kandidata je počelo i traje dok se ne popune grupe koje će brojati po dvadeset polaznika, što je u skladu sa Pravilnikom o vrstama zvanja i ovlašćenja, uslovima za sticanje zvanja i izdavanje ovlašćenja za članove posade broda.

Kandidati se mogu prijaviti u Školi radnim danom od 8 do 12 časova. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona +382 69 369 145 ili na e-mail adrese: cop.na@pomorskakotor(link sends e-mail) (za nautičare) i cop.bm@pomorskakotor.com(link sends e-mail) (za brodomašince).

O svemu detaljnije pogledajte klikom na ovaj link.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn