chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronická platforma vzdelávania dospelých v Európe

 
 

Kalendár

Analiza finansijskih izvještaja pomoću finansijskih pokazatelja

Autor Privredna komora Crne Gore pred 2 mes. 5 dní

utorok 3 december 2019
Podgorica
,

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa firmom TPA Crna Gora, u utorak, 3. decembra 2019. godine, organizuje seminar, u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica) sa početkom u 10:00 sati, na temu:

 

„Analiza finansijskih izvještaja pomoću finansijskih pokazatelja“

 

Seminar je namijenjen vlasnicima, direktorima, rukovodiocima sektora finansija, računovođama, poreskim savjetnicima, zaposlenim u sektoru finansija i svima koji žele da se upoznaju sa pravilima horizontalne i vertikalne analize finansijskih izveštaja uz pomoć finansijskih pokazatelja. Predavači na seminaru će biti Julija Drakulović i Nemanja Šljivar.

 

Cilj seminara je upoznavanje prisutnih sa osnovnim pravilima analize finansijskih izveštaja kroz praktični primer iz prakse. Kroz sažeti prikaz obuhvatiće se ključni elementi za analizu uz pomoć finansijskih pokazatelja i trendove kroz finansijske izveštaje.

Predviđeno je da seminar bude interaktivan, odnosno da polaznici tokom predavanja postavljaju pitanja i diskutuju sa predavačima o izloženoj materiji, specifičnim situacijama i/ili problemima koje prepoznaju iz prakse ili iskustva. 

 

U cilju uspješne realizacije događaja i zbog ograničenog broja mjesta, blagovremeno odredite predstavnike iz vašeg preduzeća i prijavite učešće, pri čemu će pravo prvenstva učešća biti prema redosljedu prijavljanja. Troškovi seminara su pokriveni projektom.

 

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo možete potvrditi najkasnije do 2. decembra 2019. godine, popunjavanjem prijave na LINK-u.

Hlavný jazyk:
Poplatok za účasť: 
Nie
Udalosť online: 
Nie
Typ organizátora: 
Iné podujatie
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn